Frekventált helyen, minden igényre

Értékesítési csapatunk két ágazatban, a digitális reklámfelületek, valamint a helyszín-értékesítés területén kínál komplex megoldásokat partnereink részére. Az Örs vezér terén, a Sugár Üzletközpont homlokzatán elhelyezkedő LED-falunkon való megjelenést, valamint a Sugár Mozi vásznain elérhető reklámidőt ajánljuk egyedi- és csomagajánlatokban is azon ügyfeleknek, akik dinamikus, könnyen kezelhető, módosítható és legfőképpen nagy kontaktusszámot elérő felületet keresnek hirdetéseik számára. 

A Sugár Mozi, mint rendezvényhelyszín rugalmas megoldásokat jelenthet azon vállalati ügyfelek részére, akiknek rendezvényük megtartásához fontos a kiváló technikai háttér, vendégeik számára a helyszín jó megközelíthetősége a város bármely pontjáról, valamint a barátságos, kellemes környezet a résztvevők vendégül látásához.

ledfal és táska másolat.jpg

sugár ledfal

Az Örs vezér terén elhelyezett, 60 m²-es Sugár LED-fal a legnagyobb és legjobb minőségű kültéri LED-fal Magyarországon. A tér átmenő forgalmát három bevásárlóközpont (Sugár, Árkád, IKEA) növeli. A kiváló minőségű, kültéri digitális LED-fal a közterületi kommunikáció hatékonyságát és rugalmasságát ötvözi a mozgókép előnyeivel, így egy kreatívabb, látványosabb kommunikáció valósítható meg általa.

Merci-2.jpg

On Screen média

A Sugár Mozi 9 teremmel és a legmodernebb 2D és 3D technikával üzemeltetve közel ugyanannyi látogatót vonz, mint a jóval nagyobb kapacitással rendelkező plázamozik – országos nézettségben jelenleg dobogós helyen áll. Ugyanakkor kihasználtságban és kényelemben első helyezést ér el, maga mögött hagyva a többi magyarországi mozit és mozihálózatot.

14.jpg

rendezvények

A Sugár Event Centerben kilenc különböző méretű moziterem, és egy különálló rendezvényterem áll rendelkezésre konferenciák, partnertalálkozók és tréningek megtartására. A színpaddal is rendelkező 400 fős nagytermet egy 160 fős, illetve két 120 fős terem egészíti ki. Öt stúdiótermünkben a kisebb csoportoknak szervezett workshopokat igény esetén akár együtt, akár párhuzamosan, külön termekben is tarthatják partnereink.


Rendezvényhelyszín- vagy reklámhelyfoglalás esetén keressen minket bizalommal!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása *