Folyamatos fejlődésben

A Fotexnet Kft. 2007. tavaszán kezdte meg kereskedelmi tevékenységét a vállalatcsoport tulajdonában álló Sugár Üzletközpontban. A főváros közkedvelt bevásárlóközpontjának felújítása és átépítése után számos, a környékről sokáig hiányzó szórakozási lehetőségnek kezdett otthont adni - többek között az átalakítás során épült meg a Sugár Mozi. Már a felújítás során is cél volt az üzletközpont család-orientált pozicionálása, így kereskedelmi egységeink sorában a Játszóház megnyitásával, majd a Sugár Fitness kialakításával tettük teljesebbé a környező öt kerület és az agglomeráció családosainak szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeit.

maxresdefault.jpg

sugár fitness

Budapesten egyedülálló módon, 7 teremben, folyamatos csoportos órákkal, kardió- és erősítő részleggel várjuk a mozogni vágyókat. Óráink között megtalálják a vágyott mozgásformát a teljesen kezdők, de a haladó szinten sportoló amatőrök is. A folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően bővülő komplexum ma már 2000 m²-en fogadja vendégeit. 

Burberry-Kids-Playing-in-Rain-HD-Wallpaper.jpg

sugár játszóház

A Sugár Bevásárlóközpont első emeletén, mintegy 800 m²-en várja látogatóit a Sugár Játszóház: ugrálóvárral, hatalmas labirintussal, a legkisebbeket pedig ‘Pocok-játszótérrel’. A hely különlegessége, hogy belső focipálya is kialakításra került az aktívabb gyerekek számára, illetve kreatív szoba is rendelkezésre áll a csendesebb játékhoz. Születésnapi rendezényeinket különterem is szolgálja.

R9Wl4JP.jpg

sugár mozi

A Sugár Mozi 2007. márciusában kezdte meg működését a teljes külső és belső átalakításon átesett Sugár Üzletközpontban. A 4 teremmel és mindösszesen 800 fős befogadóképességgel nyíló mozi az évek során folyamatosan a budapesti átlag felett teljesít az egy előadásra jutó látogatók számát tekintve. A sikerek okán a Mozi 2017-re már 9 termesre bővült.


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés esetén írjon nekünk üzenetet vagy tájékozódjon honlapjainkon!