A Hungaroton a 89. Ünnepi Könyvhéten

2018. június 7. és 11. között került megrendezésre a 89. Ünnepi Könyvhét, amelynek budapesti helyszínén, a Vörösmarty téren a Hungaroton ismét önálló standdal és exkluzív kínálattal képviseltette magát. A hangoskönyv-sorozat mellett népszerűek voltak a klasszikus zenei valamint gyereklemezek, szombaton Halász Judit, Kern András és Lukács Sándor dedikálással várták a vásárlókat.

A Hungaroton a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

2018. április 19. és 22. között került megrendezésre a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison, ahol a Hungaroton első ízben képviseltette magát. A klasszikus zenei albumok mellett népszerű volt a hangoskönyv-sorozat, szombaton Gálffi László és Gáspár Sándor dedikálták a Könyvfesztiválra megjelent irodalmi újdonságokat.

A Hungaroton a 88. Könyvhéten

Június 8-12. között került megrendezésre a 88. Ünnepi Könyvhét rendezvénysorozata, amelynek budapesti helyszínén a Hungaroton önálló standdal képviseltette magát. A Hungaroton hangoskönyv-sorozatával vett részt az eseményen, ahol a népszerű kiadványok művészei dedikálással várták a közönséget. 

10. születésnapját ünnepelte a Sugár Mozi

10 év alatt több mint...

120.000 vetítés – amely több, mint a Vígszínház 120 éves fennállása alatt játszott összes előadás száma;

500.000 méter mozijegy – amely keresztül érné egész Magyarországot;

2.500.000 liter üdítő – mely 15 ezer fürdőkádat töltene tele;

4.000.000 látogató – mintha minden budapesti kétszer járt volna nálunk;

6.000.000 liter popcorn – ami láncra fűzve félig átéri a Földet az egyenlítőnél;

12.000.000 perc vetített film – mely 9.7 petabájtnyi adatmennyiség;

... és 0 zárva tartott nap: itt voltunk minden nap, melegben, hóban, esőben, szélben vendégeinket várva!

Nyílt nap a Sugár Fitnessben

Január 15-én nyílt napot szerveztünk a mozogni vágyóknak a Sugár Fitnessben. Ingyenes bemutató órák, ajándékcsomag, egészségügyi szűrések és bérletakciók is várták az érdeklődőket.

A Sugár Fitness a FittArénán

December 16-án a Sugár Fitness részt vett a 11. Decathlon FittArénán. Standunkon bemutató órákkal, játékokkal és nyereményekkel vártuk az érdeklődőket.

Zsivány Egyes – premier esemény a Sugár Moziban!

Hatalmas várakozás, elővételben elfogyó jegyek, kígyózó sorok – ezek jellemezték a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet premierjét 2016. decemberében. A Sugár Mozi is kiemelten készült a bemutatóra, vendégeinket többféle Star Wars menüvel, és valódi stormtrooperekkel vártuk.

A Mikulás a Sugárban járt!

A Mikulás idén is ellátogatott a Sugárba, ahol sok időt töltött a Játszóházban a gyerekekkel, de nem feledkezett meg a felnőttekről sem: a Sugár Fitness és a Mozi látogatóit is megajándékozta!

Sajtótájékoztató – Koncz Zsuzsa: Vadvilág

November 8-án mutatta be a sajtó képviselőinek a Hungaroton gondozásában megjelent új, 40. lemezét Koncz Zsuzsa. 

A Vadvilág, a korábbi Tündérország című lemezhez hasonlóan, a Závodi Gábor által vezetett stúdióban, ugyanazokkal a zenésztársakkal együtt készült, akikkel már évek óta együtt dolgozik a művésznő. Bródy János, Tolcsvay László, Müller Péter Sziámi és Gerendás Péter közül többen szerzői is néhány felcsendülő dalnak.

A szokottnál kissé rockosabb hangvételű az új album, a művésznő szavaival „helyzetjelentés a világ mostani állapotáról”, amit a Vadvilág cím is sejtetni enged.